Nyitólap

 

Üdvözlöm az oldalon!

Azért vagyok, hogy Önnek segítsek.

FONTOS!!!

Mi keltette fel az érdeklődését?
Mire keresi a megoldást?
Milyen információra van szüksége?

Küldjön üzenetet az oldal alján, ha elolvasta... és részletesen tájékoztatjuk.

Németh Attila vagyok az Organic Mission független partnere (mellesleg Magyarország egyik legjobb mountainboard sportolója, ezt a bizalom miatt írtam, mert Én sem adom a nevem olyanhoz ami nem működik).

Miért éppen őket választottam és miért választanak ilyen sokan minket?

 

Röviden azért, mert ár/érték arányban olcsó, hatékony és biztonságos megoldásokat kínálunk.

Röviden, míg mások demonstrálnak, mi (ők) bizonyítanak!

Nem ígéret, bizonyíték!

Lássuk a medvét röviden tömören!

Cégünket 4 magyar egészségtudatos fiatalember alapította meg 2009. aug 24-én.

Gyólai György, Varga Anita akik nagyon sikeresek.

 

Ludmán Szabolcs aki nevéhez fűződik, hogy sms-ben tudunk autópályamatricát és parkolójegyet fizetni, és

 

Dr. Ládi Szabolcs, aki alternatív rákgyógyász. Aki nem a kemoterápiát, sugárkezelést válassza, ő előbb utóbb nála köt ki. Magyarország, Európa sőt világszerte is elismert rákkutató. Az ő révén kerültünk kapcsolatba híres professzorokkal, úgy mint

 

Prof. Dr Paul Claytonnal az Alkalmazott Táplálkozástudomány létrehozója. Mengyelejev és Mendel leszármazottja. A Brit királyi orvosi kamara tagja, több európai kormány infektológiai szakértője az új tipusú fertőzéses megbetegedésekkel kapcsolatban.

 

Egy teljesen új egészségügyi modellt vezetünk be Magyarországon és egész Európában.

 

Monopolhelyzetben lévő termékeink vannak. Hazánkban az OM termékei az egyetlen étrendkiegészítők, amelyek tudományosan igazolt, terápiás értékkel rendelkeznek.

 

Minden veszélyes összetevő nélküli naturkozmetikumokkal, és terápiás értékű, bio táplálékkiegészítőkkel foglalkozunk, amik nem is tápl.kiegészítők, hanem kiegészítő táplálékok,a természet erejét felhasználva táplálékkötésbe hozzuk a kivont hatóanyagokat, így a hatóanyagok azonnal felszívódnak, azonnal bekapcsolódnak az anyagcserefolyamatainkba, ezzel 20-64x-es biológiai aktivitást érünk el más hagyományos táplálék kiegészítőkhöz képest.

 

Napokon belüli állapotváltozásokat érünk el akár súlyosan beteg embereknél is, van olyan termékünk aminek egy napi adagja 13-15%-kal csökkenti a koleszterinszintet, illetve egy vadonatúj immunrendszererősítőnk 30-50 perc alatt elmúlasztja pl. az influenzát.

 

Tudunk segíteni még:

  1. daganatos,
  2. szív-és érrendszeri betegségekben,
  3. allergia,
  4. asztma,
  5. vérnyomás,
  6. koleszterinproblémákban,
  7. emésztési problémákban,
  8. stb...

 

Világszinvonalú tudományos háttérrel rendelkezünk, több, mint 100 klinikai vizsgálattal bizonyítjuk termékeink működését. Szuper prémium kategóriát képviselünk, mert organikus alapanyagokat használunk, melyek energiadúsak, vegyszermentesek és genetikailag nem manipuláltak.

 

Új innovációs Nanodermtechnológia termékpaletta!!! Ezek a termékek perceken belül hatnak, perceken belül érezhető a hatásuk, így szinte eladja magát a termék. 

 

Ismerkedjen meg Ön is ezekkel a formulákkal saját, egyéni egészségi állapotának, igényének megfelelően...

KLIKK>>Megismerkedem!